FOTO'S
De Haagse Hopjes Live in het Paard Café juni 2017
Wij zijn:
Wij zijn:
Jeroen van Beukering – Vocals
Ben Keemink – Bas
Betty Raatgever – Guitar
Antoine Gribnau – Guitar
Debby Groen - Drums
 
Bio

 

De Haagse Hopjes is een swingende fifties  Rock’n’Roll-band met een eigen sound. Op het repertoire staan onvervalste Rock and roll van o.a. Buddy Holly, Elvis, Maar ook recentere werk van o.a. the Straycats, The Ramones , een repertoire samengesteld met maar 1 doel: We’re gonna rock your town!

De Haagse Hopjes zetten een performance neer waar menigeen de voetjes niet op de vloer kan houden. Het eigen geluid met een knipoog naar de beginjaren van de Rock and Roll, volop afwisseling en superstrakke backing-koortjes maken het helemaal af!

 

 
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
 

Huis tuin en keuken concert:

Speciaal voor gezellige huiskamer concerten, beachparties of bbq tuinfeesten zijn we te boeken voor een accoustische gig. Wij hebben hiervoor weinig middelen nodig.

 

Kleine swing Party:

Voor een kleine swingparty halen we onze cagon en vintage versterkers uit het stof om jouw feestje compleet op zijn kop te zetten.

 

Grote Gig:

Om een zaal als het Kurhaus af te breken zullen we wat zwaarder geschut in moeten zetten, omdat dit afhankelijk is van de spullen die we nodig hebben kunnen we hier geen vaste prijs afspreken. Neem dus vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Thema feest:

Om het echte gevoel van de vetkuiven, nozems, pettycoats en puntschoenen weer eens te beleven is het ook mogelijk een themafeest met ons te organiseren.

Contact
Betty Raatgever
E: bettyraatgever@planet.nl
T: 0655734959
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now